صدور بیش از ۱۹۰۰۰ روادید برای زائران افغانستانی از مرز چذابه هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش عملیات بزرگ پلیس در شاهرود؛ کشف کارگاه سیار تولید سلاح با ۱۱ هزار قالب جنگی! معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند زنجان فردا چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد استان همدان فردا تعطیل شد هشدار هواشناسی برای تهران/ رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب چهارمحال و بختیاری فردا تعطیل شد نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد البرز چهارشنبه تعطیل شد کرمانشاه چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد رئیس سازمان هواشناسی: بارش‌های پاییز هم منابع آبی از دست‌رفته را جبران نمی‌کند هرمزگان روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل شد کردستان چهارشنبه تعطیل شد هشدار زرد هواشناسی برای آب‌های جنوب کشور استرداد متهم کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به ایران با همکاری اینترپل

حضور توله یوز «پیروز» در طبیعت

غلامرضا ابدالی سرپرست دفتر حفاظت و مدیریت حیات‌ وحش، درباره آخرین وضعیت «پیروز» در پارک پردیسان توضیح داد
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 17
کد خبر: ۱۴۷۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرپرست دفتر حفاظت و مدیریت حیات‌ وحش درباره حضور «پیروز»، توله یوز ایرانی، در سایت فضای باز پردیسان و نیز یوز ماده تازه پیدا شده به همراه ۴ توله‌اش توضیح داد.

 

غلامرضا ابدالی سرپرست دفتر حفاظت و مدیریت حیات‌ وحش به حضور «پیروز» در طبیعت اشاره کرد و گفت: او هنوز به‌صورت کامل و دائمی وارد سایت فضای باز پردیسان نشده است. سایت در حال آماده‌سازی است تا در شهریورماه به‌صورت کامل و دائمی به آن منتقل شود. در حال حاضر تنها چند ساعتی از روز را در کنار یوزبان خود در سایت و زیر نور آفتاب حضور دارد.

 

وی درباره تقویت مهارت‌های «پیروز» اظهار کرد: برنامه‌های تقویت مهارت‌های او در سایت فضای باز به مرور زمان مشخص می‌شود. «پیروز» هنوز توله است و به همین دلیل در حال حاضر مرحله به مرحله پیش خواهیم رفت و در حال سنجش وضعیت او هستیم. ابتدا باید کمی به محیط طبیعی، بیابانی، زیر نور آفتاب و ... عادت کند. وفق دادن «پیروز» با هر کدام از این موارد شرایطی دارد که نیازمند زمان است.

 

ابدالی با اشاره به مهارت شکار «پیروز» افزود: محیط زندگی هر توله‌ای نه تنها توله یوز، اینکه در طبیعت باشد یا در محیط اسارت بسیار متفاوت است، به‌علاوه نپذیرفتن «پیروز» توسط یوز مادر در مهارت شکار او بسیار تاثیرگذار است، در نتیجه فعلا توان یادگیری مهارت شکار را ندارد. یادگیری مهارت شکار برای «پیروز» به موارد بسیاری از جمله آمادگی بدنی او بستگی دارد.

 

به گفته سرپرست دفتر حفاظت و مدیریت حیات‌ وحش، وزن «پیروز» با توجه به شرایط او به اندازه خوبی رسیده است همچنین از غذای طبیعی گوشتخواران تغذیه می‌کند. در حال حاضر ۵۰ درصد فیله مرغ و ۵۰ درصد گوشت قرمز مصرف می‌کند اما کم‌کم در حال افزایش میزان گوشت قرمز برای او هستند.

 

وی درباره پایداری وضعیت «پیروز» گفت: تا فصل پاییز به شرایط پایدارتری می‌رسد./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار